Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ο Πιτίνο ακύρωσε την παρουσία του στο All Star Game!

Ο Πιτίνο ακύρωσε την παρουσία του στο All Star Game!
ΦΩΤΟ intime

Η μεγάλη γιορτή του ελληνικού μπάσκετ, το All Star Game, που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης το προσεχές σαββατοκύριακο -στο κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου “Δύο Αοράκια”- πλησιάζει και θα έχει μια “μεγάλη” απουσία, αυτή του Ρικ Πιτίνο.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 24ου EKO All Star Game ανακοίνωσε αλλαγές στις ομάδες του κεντρικού Αγώνα Team Calathes – Team Maciulis, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή (9/2, 17:00) στο κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου “Δύο Αοράκια”.

All Star Game: Καλάθης και Ματσιούλις επέλεξαν συμπαίκτες! Η ατάκα για Ζήση (video)

Ο Ρικ Πιτίνο δεν θα δώσει τελικά το “παρών” στη… γιορτή του ελληνικού μπάσκετ. Ο κόουτς του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, λόγω σοβαρών οικογενειακών λόγων. Τη θέση του θα πάρει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος του Ηφαίστου Λήμνου.

Μετά την αντικατάσταση του Πιτίνο και σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού για τους προπονητές, την Team Calathes θα καθοδηγήσουν οι Ηλίας Παπαθεοδώρου της ΑΕΚ, Σωτήρης Μανωλόπουλος του Ηφαίστου Λήμνου και την Team Maciulis οι Μάκης Γιατράς του Προμηθέα, Βαγγέλης Ζιάγκος του Ρεθύμνου Cretan Kings.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο Βασίλης Καββαδάς του Ηρακλή παίρνει την θέση του τραυματία Παναγιώτη Βασιλόπουλου του Περιστερίου Winmasters στην Team Calathes.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις