Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

«Ο Σάκοτα αποχαιρετά τον Ερυθρό Αστέρα για λόγους υγείας»

«Ο Σάκοτα αποχαιρετά τον Ερυθρό Αστέρα για λόγους υγείας»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα ανέλαβε μεσούσης της σεζόν την τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα, βελτίωσε σημαντικά την εικόνα του, αλλά δεν θα συνεχίσει στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η σερβική ιστοσελίδα “Kurir”, Ντράγκαν Σάκοτα δεν πρόκειται  να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα τη νέα σεζόν, λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδα αναφέρει πως οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και αποφάσισαν να «χωρίσουν». Να θυμίσουμε ότι ο 68χρονος κόουτς ανέλαβε μεσούσης της σεζόν την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Βελιγραδίου, αφήνοντας τους πάντες ικανοποιημένους με τη βελτίωση που έφερε. Στο συμβόλαιό του, υπήρχε οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Έτσι, ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, λίγες ημέρες αφού εξασφάλισε τη συμμετοχή της στη Euroleague της επόμενης σεζόν, λόγω της απόφασης της διοργανώτριας Αρχής να συμμετάσχουν οι ίδιες δεκαοκτώ ομάδες με εφέτος και στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Το όνομα του πρώην προπονητή της ομάδας, Ντέγιαν Ράντονιτς (αποχώρησε από τη Μπάγερν Μονάχου) βρίσκεται σε περίοπτη θέση στην λίστα του Ερυθρού Αστέρα.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις