Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

«Ο Σλούκας δέχθηκε πρόταση από Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ»

«Ο Σλούκας δέχθηκε πρόταση από Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ»
Intime.gr

Ο Κώστας Σλούκας ετοιμάζεται να ξεκαθαρίσει με τη Φενέρμπαχτσε, το μέλλον του στην ομάδα, αλλά την ίδια στιγμή τα δημοσιεύματα γράφουν για το ενδιαφέρον που υπάρχει προς το πρόσωπο του.

Ο Κώστας Σλούκας –όπως και ο Νικ Καλάθης- είναι από τα πιο… hot ονόματα στο ευρωπαϊκό μετεγγραφικό παζάρι αυτή τη στιγμή. Ο Έλληνας γκαρντ της Φενέρμπαχτσε εμφανίζεται να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου στην τουρκική ομάδα, τη στιγμή που αρκετές ομάδες περιμένουν στη… γωνία.

Τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Έλληνα γκαρντ… δίνουν και παίρνουν! Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ισπανικό «encestando.es» Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχουν ήδη κάνει πρόταση στον παίκτη!

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται πως η Ρεάλ είναι πολύ πιθανό να μην έχει τους Καμπάτσο και Λαπροβίτολα τη νέα σεζόν στο ρόστερ της και σημειώνεται πως ήρθε σε επαφή με τον Σλούκα, όπως και η ομάδα της Μόσχας.

«Ο Σλούκας είναι ξεκάθαρο πως θα φύγει από τη Φενέρ, όπως μας λένε, και έχει συζητήσεις με την Ρεάλ και την ΤΣΣΚΑ. Και ο Πάμπλο Λάσο και ο Δημήτρης Ιτούδης έχουν ήδη μιλήσει μαζί του», αναφέρεται, τονίζοντας πως η Ρεάλ του προσφέρει 4 εκατομμύρια για διετές συμβόλαιο, με την ΤΣΣΚΑ να κάνει παρόμοια πρόταση.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις