Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Τάνιεβιτς αποσύρεται από την προπονητική!

Τάνιεβιτς
ΑΠΕ

Μια “αλεπού” των πάγκων, ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς, αποφάσισε να αποσυρθεί από την προπονητική βάζοντας την εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου σε διαδικασία αναζήτησης νέου τεχνικού.

Τέλος στην πλούσια καριέρα του στους πάγκους αποφάσισε να βάλει ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς.

Το Eurobasket 2017 ήταν τελικά η τελευταία διοργάνωση του έμπειρου τεχνικού, που αφήνει την ενεργό δράση και αναγκάζει το Μαυροβούνιο να ψάξει για νέο προπονητή.

Ο Τάνιεβιτς, γνωστός λάτρης του τσιγάρου -για το οποίο είχε δεχθεί και ποινή από την FIBA κατά τη διάρκεια του Eurobasket 2017- είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της παραμονής του στον πάγκο του Μαυροβουνίου, μετά τον αποκλεισμό του από τη Λετονία.

“Κατ’ αρχάς, θα ανάψω τσιγάρο και μετά θα δω τι θα κάνω! Πιθανώς θα συνεχίσω ως προπονητής του Μαυροβουνίου στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.” είχε αναφέρει σε δηλώσεις του, ο Τάνιεβιτς, που όμως αποφάσισε να βγει στη… σύνταξη.

Να αναφέρουμε πάντως πως ο Τάνιεβιτς δεν θα εγκαταλείψει το χώρο του μπάσκετ, αφού θα εργάζεται στην ομοσπονδία του Μαυροβουνίου, με στόχο τα μαθήματα και τη βελτίωση των νέων προπονητών.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις