Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο Τόμπσον “εκτέλεσε” τους Λέικερς! “Τρελή” τούμπα για Κάρι – videos

Ο Τόμπσον “εκτέλεσε” τους Λέικερς! “Τρελή” τούμπα για Κάρι – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Ένας “σεληνιασμένος” Κλέι Τόμπσον οδήγησε τους Γουόριορς σε άνετη νίκη (130-111) μέσα στο Λος Άντζελες! Πάτησε δυνατά για να πετύχει ένα εύκολο καλάθι, αλλά ο Στεφ Κάρι… έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του!

Ο Κλέι Τόμπσον βρέθηκε σε απίστευτη βραδιά και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης των Γουόριορς μέσα στην έδρα των Λέικερς (130-111). Να θυμίσουμε πως ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν αγωνίστηκε με τους “λιμνανθρώπους”, αφού είναι τραυματίας.

Ο παίκτης των πρωταθλητών NBA έκανε μια μυθική εμφάνιση μέσα στο Λος Άντζελες, αφού ξεκίνησε τον αγώνα με 10/10 τρίποντα (ρεκόρ στην ιστορία του ΝΒΑ για τα περισσότερα συνεχόμενα εύστοχα σουτ πίσω από τα 7.25 μέτρα), πετυχαίνοντας συνολικά 44 πόντους με 10/11 τρίποντα και 7/9 δίποντα, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 27 λεπτά συμμετοχής!

Ο Κέβιν Ντουράντ με 20 πόντους ακολούθησε τον Τόμπσον στο σκοράρισμα, με τον Στέφεν Κάρι να προσθέτει 11 πόντους με μόλις 2/10 τρίποντα και 12 ασίστ. Για τους Λέικερς, ο Ίβιτσα Ζούμπατς είχε 18 πόντους.

https://www.youtube.com/watch?v=OCk-wKkJGbw

Απίστευτη… γλίστρα από Στεφ Κάρι

Ο Στεφ Κάρι έφυγε στον αιφνιδιασμό στο τρίτο δωδεκάσλεπτο στην αναμ’έτρτηση των Γουόριορς με τους Λέικερς, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το εύκολο καλάθι που ήθελε.

Ο ηγέτης των Γουόριορς πάτησε δυνατά, αλλά γλίστρησε και βρέθηκε ξαπλωμ΄’ενός στο παρκέ. Ο Κάρι σηκώθηκε γρήγορα, πήρε την πάσα του Ντουράντ, αλλά –επηρεασμένος και από την πτώση του- ήταν άστοχος στο τρίποντο που επιχείρησε.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις