Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Οι Σέλτικς “διέλυσαν” τον Λεμπρόν! Έκαναν εύκολα το 1-0 στη σειρά [vids]

Λεμπρόν Τζέιμς
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Σέλτικς κατάφεραν να περιορίσουν τον Λεμπρόν Τζέιμς στους 15 πόντους και έτσι δεν δυσκολεύτηκαν να “διαλύσουν” με 108-83 τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, στον πρώτο τελικό της Ανατολικής Περιφέρειας του NBA.

Με το Λεμπρόν Τζέιμς να πραγματοποιεί “μαγικές” εμφανίσεις, οι Καβαλίερς έφθασαν “τρένο” στους τελικούς της Ανατολής του NBA. Όταν οι Σέλτικς περιόρισαν όμως το “Βασιλιά”, η ομάδα του “κατέρρευσε” και ηττήθηκε με… κάτω τα χέρια από την ομάδα της Βοστόνης με 108-83.

Η ομάδα του Μπράντ Στίβενς επικεντρώθηκε στο μαρκάρισμα του Λεμπρόν και ανέδειξε όλες τις αδυναμίες του Κλίβελαντ. Ο “Βασιλιάς” είχε 15 πόντους με 5/16 σουτ και 9 λάθη, γεγονός που οδήγησε σε μία πολύ εύκολη νίκη των Σέλτικς με 25 πόντους διαφορά, στο Game 1 των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας του NBA.

Για τους Σέλτικς, ο Τζέιλεν Μπράουν είχε 23 πόντους και 8 ριμπάουντ, ο Μάρκους Μόρις 21 και 10 αντίστοιχα, ενώ ο Αλ Χόρφορντ είχε 20 πόντους και 6 ασίστ και ο Τζέισον Τέιτουμ 16 πόντους και 6 ριμπάουντ, σε μία απόλυτα ομαδική εμφάνιση για την ομάδα που απέκλεισε στην πρώτη φάση και τους Μπακς του Αντετοκούνμπο.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις