Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: “Αν σε έχει κερδίσει κάποιος μια φορά, δεν θες να σε κερδίσει και δεύτερη”

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: “Αν σε έχει κερδίσει κάποιος μια φορά, δεν θες να σε κερδίσει και δεύτερη”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το απόγευμα (17:15) του Σαββάτου (17/2) την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, ο οποίος θα διεξαχθεί στα “Δύο Αοράκια” της Κρήτης. Συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο τους θα πρέπει να εμφανιστούν οι “ερυθρόλευκοι”, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και να φτιάξει ακόμα περισσότερο τη ψυχολογία του ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην Euroleague.

“Σημαντικός αυτός ο τίτλος”

“Εύχομαι ο τελικός να είναι ένα ωραίο παιχνίδι που θα απολαύσουν όλοι, τόσο τα παιδιά στο γήπεδο όσο και οι τηλεθεατές. Είναι σημαντικός για μας αυτός ο τίτλος, είμαστε συγκεντρωμένοι, σε καλή κατάσταση και περιμένουμε να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας σε άμυνα κι επίθεση και να παλέψουμε για κάθε μπάλα”, τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, για τον τελικό με την ΑΕΚ.

Το μήνυμα του Σπανούλη

«Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος», δήλωσε αρχικά από την πλευρά του ο Βασίλης Σπανούλης και πρόσθεσε: «Θα δούμε μετά το ματς αν έχει επηρεάσει η ήττα μας στο πρωτάθλημα. Αν σε έχει κερδίσει κάποιος μια φορά, δεν θες να σε κερδίσει και δεύτερη».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις