Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Στο ΣΕΦ οι Αγγελόπουλοι! Χωρίς προβλήματα το “τριφύλλι”

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Έτοιμοι για τη δεύτερη τους “μάχη” στους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League, που θα γίνει στο ΣΕΦ, είναι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, επικρατώντας στον game 1 των τελικών της Stoiximan.gr Basket League του Παναθηναϊκού -μέσα στο ΟΑΚΑ- και αύριο (07.06.2018) θέλει να κάνει το πιο… αποφασιστικό!

Οι “ερυθρόλευκοι” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα του ΣΕΦ και σκοπεύουν να κρατήσουν “αλώβητη” την έδρα τους και να κάνουν το 2-0, που θα τους φέρει μια… ανάσα από το φετινό τίτλο.

Ολυμπιακός: Προανήγγειλε αυστηρά μέτρα! «Δεν ασχολούμαστε με προκλήσεις! Προστατέψετε την ομάδα»

Πλην των γνωστών απόντων (Κιμ Τιλί και Δημήτρη Αγραβάνη), ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά. Όπως έκαναν και πριν από το ματς του ΟΑΚΑ, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι βρέθηκαν στην προπόνηση του Ολυμπιακού, θέλοντας έτσι να στηρίξουν την ομάδα.

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός είναι πανέτοιμος να κάνει το δικό του “break” και να μείνει… ζωντανός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για τη “μάχη” του ΣΕΦ, καθώς στην προπόνηση της Τρίτης (06.06.2018) δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις