Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Αλλάζει όνομα και σήμα για την Α2! [pic]

Ολυμπιακός: Αλλάζει όνομα και σήμα για την Α2! [pic]
ΦΩΤΟ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην αγωνιστεί με το κανονικό του όνομα στην Α2 κατηγορία.
Eνημέρωσε τις αρμόδιες αρχές για τη νέα του ονομασία, ενώ παρουσίασε και νέο σήμα.
Ο διακριτικός τίτλος του θα είναι «OLYMPIACOS B – DEVELOPMENT TEAM» και στα ελληνικά: «OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ».

Και εγένετο Ολυμπιακός Β’! Μετά την αντιδικία τους με την ΕΟΚ και την ΚΕΔ, οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν την ερχόμενη σεζόν με δεύτερη ομάδα στην Α2 κατηγορία και θα έχουν στους αγώνες τους διαφορετικό όνομα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ, ενημέρωσε την ΕΟΚ ότι ο διακριτικός τίτλος της ομάδας που θα αγωνιστεί στο εν λόγω πρωτάθλημα, θα είναι «OLYMPIACOS B – DEVELOPMENT TEAM» και στα Ελληνικά: «OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ». Παρουσίασε μάλιστα και το νέο σήμα για τη δεύτερη ομάδα, όπως μπορείτε να δείτε αριστερά στην κεντρική φωτογραφία.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ότι ο διακριτικός τίτλος που θα χρησιμοποιεί η ομάδα που θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α2, το Κύπελλο Ελλάδος και κάθε διοργάνωση της Ε.Ο.Κ., θα είναι: «OLYMPIACOS B – DEVELOPMENT TEAM» και στα Ελληνικά: «OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ».

Επιπλέον ζητήσαμε από την ΕΟΚ να προχωρήσει στις σχετικές ενέργειες και την χρήση του παραπάνω διακριτικού τίτλου και σήματος σε όλα τα σχετικά έγγραφα, ανακοινώσεις, δελτία Τύπου κλπ. καθώς και για την σχετική ενημέρωση των υπόλοιπων ομάδων και των σχετικών φορέων που έχουν συμμετοχή στην οργάνωση του Πρωταθλήματος.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ότι ο διακριτικός τίτλος που θα χρησιμοποιεί η ομάδα…

Gepostet von Olympiacos B.C. am Montag, 16. September 2019

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις