Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές: Νικά και πλησιάζει την τετράδα

Ολυμπιακός – Αναντολού Εφές: Νικά και πλησιάζει την τετράδα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ (18:45, NewsIt.gr, Novasports 1) για τη 12η αγωνιστική της Euroleague και θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη που θα τον βάλει για τα… καλά σε “τροχιά” τετράδας.

Την επιστροφή του στα νικηφόρα αποτελέσματα θα προσπαθήσει να πετύχει ο Ολυμπιακός, υποδεχόμενος την Αναντολού Εφές, για τη 12η αγωνιστική της Euroleague.

Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα (ρεκόρ 6-5) και με νίκη κόντρα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν (4η με ρεκόρ 8-3) θα μπει για… τα καλά σε τροχιά τετράδας, που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ήττας όμως, τα πράγματα θα δυσκολέψουν αρκετά!

Ο Ντέιβιντ Μπλατ -έπειτα από καιρό- δεν έχει παίκτη με πρόβλημα τραυματισμού, καθώς ο Τουπάν επέστρεψε από τυον τραυματισμό του και υπολογίζεται κανονικά. Οι Τούρκοι έχουν αμφίβολο τον Μπομπουά.

Το αποψινό θα είναι το 41ο των δυο ομάδων στην Euroleague. Σε αυτή την… κόντρα, ο Ολυμπιακός υπερέχει με 23-17 Με γηπεδούχους τους “ερυθρόλευκους” το σκορ είναι 14-7, ενώ στην Τουρκία οι Πειραιώτες μετρούν 9 νίκες και 10 ήττες.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία). Η αποψινή βραδιά στην Euroleague περιλαμβάνει το ισπανικό “el clasico”, Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα.

Το σημερινό πρόγραμμα και οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports

Ολυμπιακός – Εφές Αναντολού (18:45, Novasports1HD)

ΤΣΣΚΑ Μ. – Χίμκι (19:00, Novasports2HD)

Φενέρμπαχτσε – Αρμάνι Μιλάνο (20:30, Novasports4HD)

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπασκόνια (21:05, Novasports3HD)

Ρεάλ Μ. – Μπαρτσελόνα (22:00, Novasports2HD)

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις