Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι νέες φανέλες! “Ιστορική σεζόν” είπαν οι Αγγελόπουλοι – video

Ολυμπιακός: Αυτές είναι οι νέες φανέλες! “Ιστορική σεζόν” είπαν οι Αγγελόπουλοι – video
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε μαζί με το νέο χορηγό της ομάδας, τις νέες του φανέλες για τη σεζόν 2019-20, την οποία χαρακτήρισαν “ιστορική”, τόσο ο Γιώργος όσο και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Τις φανέλες που θα φορούν οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ στη Euroleague, παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση η ΚΑΕ Ολυμπιακός, παρουσία του Αμερικανού τεχνικού, αλλά και των ιδιοκτητών της ομάδας, αδερφών Αγγελόπουλου.

Αμφότεροι μίλησαν για τη νέα σεζόν των Πειραιωτών και σχολίασαν το γεγονός ότι για πρώτη φορά φέτος, η ομάδα δεν θα αγωνιστεί στο εγχώριο πρωτάθλημα, πλην της συμμετοχής στην Α2 με τον Ολυμπιακό Β’.

Η δήλωση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου

«Ευχαριστούμε που ήρθατε. Εύχομαι μια καλή αγωνιστική χρονιά. Είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τη νέα φανέλα μας, που αλλάζει μετά από δύο χρόνια. Ευχαριστούμε τη bwin.

Ελπίζουμε όλοι φέτος να έχουμε πετυχημένη σεζόν στην Ευρωλίγκα. Οι παίκτες δουλεύουν σκληρά. Αυτό που ευχόμαστε και ελπίζουμε ο κόσμος να στηρίξει την προσπάθεια.

Είναι μια ιστορική χρονιά που ο Ολυμπιακός θα παίξει μόνο στην Ευρωλίγκα. Είναι μια διευρυμένη Ευρωλίγκα με περισσότερες ομάδες. Είναι καλό που θα είναι περισσότερα τα παιχνίδια. Ελπίζουμε να πάμε καλά και θέλουμε τη στήριξη όσων αγαπάνε την ομάδα».

Η δήλωση του Γιώργου Αγγελόπουλου

Ευχαριστούμε που είστε εδώ. Ευχαριστώ την bwin για τη συνεργασία. Είμαστε χαρούμενοι. Φέτος είναι μια ιδιαίτερη και ιστορική σεζόν. Ίσως αλλάξει η μοίρα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είπαμε μέχρι τέλους και αυτό έγινε πράξη».

Η παρουσίαση με τις νέες φανέλες του Ολυμπιακού

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις