Τετάρτη, 29 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Δεν υπήρξε συμφωνία με Παπαπέτρου! “Ελπίζουμε να βρούμε μία λύση”

Ολυμπιακός: Δεν υπήρξε συμφωνία με Παπαπέτρου! “Ελπίζουμε να βρούμε μία λύση”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου συναντήθηκε με τον Γιώργο και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο στα γραφεία της Arcadia και συζήτησαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Δεν υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. “Ελπίζω σήμερα-αύριο να έχουμε απαντήσεις και να βρούμε μια λύση”, δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ.

Χωρίς οριστική συμφωνία, αλλά σε ακόμα καλύτερο κλίμα από αυτό που υπήρχε στην πρώτη συνάντηση των δύο πλευρών, ολοκληρώθηκε το δεύτερο ραντεβού ανάμεσα στον Ιωάννη Παπαπέτρου και την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Έλληνας φόργουορντ συναντήθηκε με τους αδελφούς Αγγελόπουλους χωρίς την παρουσία του μάνατζέρ του Νίκου Λώτσου στα γραφεία της Arcadia. Μετά από μιάμιση ώρα, ο “Παπ” βγήκε από τα γραφεία και δήλωσε: “Μιλήσαμε με τους προέδρους, όπως βλέπετε είμαι μόνος μου, κάναμε μια σωστή συζήτηση, ήρθα χωρίς τον ατζέντη μου. Το κλίμα είναι καλό, ελπίζω σήμερα-αύριο να έχουμε απαντήσεις και να βρούμε μια λύση”.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα “ζυγίσει” τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και θα πάρει σύντομα την τελική απόφαση του. Το κλίμα, πάντως, ήταν θετικό, πράγμα που σημαίνει ότι ο Έλληνας φόργουορντ, εκτός απροόπτου, θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις