Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Δημοσίευσε έγγραφο χωρίς την υπογραφή Συμεωνίδη!

Ολυμπιακός: Δημοσίευσε έγγραφο χωρίς την υπογραφή Συμεωνίδη!
ΦΩΤΟ intime

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός περιμένει την απόφαση του ΑΣΕΑΔ για την προσφυγή που έχει καταθέσει κατά της ΚΕΔ και της ΕΟΚ, αλλά έδωσε στη δημοσιότητα ένα έγγραφο που φέρεται να αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο υπέρ του.

Ο Ολυμπιακός θεωρεί παράνομο τον ορισμό του διαιτητή Αναστόπουλου στο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας και έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη τριμελής επιτροπή από την ΚΕΔ κατά τη διαδικασία.

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα, εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία παρουσιάζει σχετικό έγγραφό προς την ΕΟΚ, στο οποίο δεν υπάρχει η υπογραφή του προέδρου της Επιτροπής, Στυλιανού Συμεωνίδη, ο οποίος υποτίθεται ότι ήταν το τρίτο μέλος που παρευρέθη στην κλήρωση των διαιτητών.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Επειδή μεγάλη συζήτηση γίνεται σχετικά με το πρακτικό της πενταμελούς ΚΕΔ, που αρχικά έγινε τετραμελής και μεσούσης της σεζόν – όπως ισχυρίζονται – τριμελής, αλλά συνεδριάζει ως διμελής, σας παρουσιάζουμε το επίσημο έγγραφο που προσκομίστηκε από την ΕΟΚ στο ΑΣΕΑΔ, λίγες ώρες πριν από τη δικάσιμο της 16.05.2019 και από το οποίο απουσιάζει η υπογραφή του Προέδρου, Στυλιανού Συμεωνίδη. Τα σχόλια δικά σας».

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις