Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Το “έγκλημα” του ιατρικού τιμ με Πρίντεζη!

Ολυμπιακός: Το “έγκλημα” του ιατρικού τιμ με Πρίντεζη!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν. Ο Έλληνας φόργουορντ δεν πρόσφερε όσα θα ήθελε στη σειρά με τη Ζαλγκίρις για τα πλέι οφ της Euroleague κι αυτό οφείλεται σε μία σειρά λαθών από το ιατρικό τιμ της ομάδας του Πειραιά.

Ο Γιώργος Πρίντεζης αγωνίστηκε με πρόβλημα τραυματισμού στη σειρά του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις για τα πλέι οφ της Euroleague, ενώ απουσίασε από το κρίσιμο τέταρτο παιχνίδι με τους Λιθουανούς στο Κάουνας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “ΦΩΣ”, για την κατάσταση του Έλληνα φόργουορντ φέρει ευθύνη και το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών το οποίο έκανε λάθη από τη στιγμή που ο “Πριντ” εμφάνισε πρόβλημα με κάλους, που κορυφώθηκε μετά την απόφαση των γιατρών της ομάδας να του δώσει την άδεια να αρχίσει τρέξιμο τέσσερις ημέρες μετά την επέμβαση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το πρόβλημα ξεκίνησε από τη διάγνωση. Ο Πρίντεζης πήρε αρχικά φάρμακο για μυρμηγκιά, με αποτέλεσμα να παίξει στον αγώνα της Ρωσίας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τέιπ στα δάχτυλα και να προκαλέσει πληγές στα πόδια του.

Οι μέρες πέρασαν και οι πληγές έκλεισαν, ωστόσο οι κάλοι δεν υποχώρησαν. Τότε, αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση, μία μέρα πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ουνικάχα Μάλαγα. Η επέμβαση ήταν επιτυχημένη κι οι κάλοι απομακρύνθηκαν.

Η λάθος απόφαση του ιατρικού τιμ

Ωστόσο, σύμφωνα με το “ΦΩΣ”, οι γιατροί του Ολυμπιακού έδωσαν την άδεια στον Πρίντεζη να ανέβει στον διάδρομο και να τρέξει, τέσσερις μέρες μετά την επέμβαση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να σπάσουν τα ράμματα και να μολυνθεί το πόδι του.

Κάπως έτσι, ο Έλληνας φόργουορντ δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε τον Ολυμπιακό στη σειρά με τη Ζαλγκίρις. Ο 33χρονος άσος χρειάστηκε, μάλιστα, να κάνει 12 ενέσεις για να παίξει στα πρώτα παιχνίδια με τους Λιθουανούς.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις