Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Έβανς! Τελειώνει ο ΛεΝτέι

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Έβανς! Τελειώνει ο ΛεΝτέι
Intime

Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστό σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν, αλλά ο Ολυμπιακός δουλεύει για το σχεδιασμό της ομάδας που θα έχει τη νέα σεζόν.

Οι αποφάσεις για το ρόστερ που θα έχει η ΚΑΕ Ολυμπιακός τη νέα σεζόν έχουν παρθεί και αυτό που απομένει είναι να υλοποιηθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ήδη φαίνεται πως υπάρχουν κινήσεις για την επιστροφή των Σλούκα – Χάντερ και την παραμονή του Μιλουτίνοφ, ενώ “κλεισμένοι” θεωρούνται οι Κόνιαρης και Κακλαμανάκης από την ελληνική αγορά.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως είξαι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει και την πρώτη μετεγγραφή ξένου παίκτη. Ο λόγος για τον Τζέρεμι Έβανς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Νταρουσάφακα και αναμένεται να πλαισιώσει τον Γιώργο Πρίντεζη στη θέση “4”.

Ο 32χρονος παίκτης είχε φέτος στην Euroleague 9,7 πόντους (65,1% στα δίποντα και 37,9% στα τρίποντα) 5,9 ριμπάουντ, 2 εκ των οποίων επιθετικά και 1,2 τάπες κατά μέσο όρο.

Παράλληλα, ο Ζακ ΛεΝτέι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό καθώς δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή του και την αγωνιστική νοοτροπία του. Οι “ερυθρόλευκοι” θα δώσουν πιθανότατα ένα μικρό ποσό για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του 25χρονου φόργουορντ/σέντερ, προκειμένου να υπάρξει “διαζύγιο”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις