Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ευχάριστα νέα για Σφαιρόπουλο στην προπόνηση!

Ολυμπιακός: Ευχάριστα νέα για Σφαιρόπουλο στην προπόνηση!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μ ε καλά νέα συνεχίστηκε η προετιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Τετάρτης με την Ζάλγκιρις στο ΣΕΦ, αφού ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τους Πρίντεζη και Τιλί να ανεβάζουν ρυθμούς και να παίρνουν μέρος στην προπόνηση οι Παπανικολάου και Στρέλνιεκς.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα της Τετάρτης με την Ζάλγκιρις, με τους Πρίντεζη και Τιλί να ανεβάζουν ρυθμούς και τους Παπανικολάου και Στρέλνιεκς να συμμετέχουν σε μέρος της προπόνησης.

Αισιοδοξία για Πρίντεζη και Τιλί – Την τελευταία στιγμή κρίνεται των “Παπ” και Στρέλνιεκς

Συγκεκριμένα οι δύο παίκτες (Πρίντεζης και Τιλί) έβγαλαν ένα μέρος της προπόνησης με επαφές και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να δώσουν το παρών στην πρώτη αναμέτρηση με την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Από την άλλη οι Παπανικολάου και Στρέλνιεκς ακολούθησαν το μέρος της προπόνησης χωρίς επαφές και στη δική τους περίπτωση, η συμμετοχή στο ματς με τους Λιθουανούς θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα, ο Βαγγέλης Μάντζαρης είχε την τιμητική του στην προπόνηση της Δευτέρας (16/04). Ο διεθνής γκαρντ έκανε γενέθλια στο παρκέ και μετά το τέλος της προπόνησης έσβησε τα κεράκια της τούρτας του παρουσία όλων των συμπαικτών του και του προπονητικού σταφ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις