Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Κεμζούρα: “Πρέπει να παίξουμε σκληρά κόντρα στη Μπάγερν!”

Ολυμπιακός – Κεμζούρα: “Πρέπει να παίξουμε σκληρά κόντρα στη Μπάγερν!”
ΦΩΤΟ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Μόναχο, όπου και θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν για την 9η αγωνιστική της Euroleague και ο προπονητής του, Κεστούτις Κεμζούρα ανέλυσε το ματς με τους “Βαυαρούς”.

Αύριο Τρίτη (19/11) ξεκινάει η δεύτερη “διαβολοβδομάδα” της Euroleague με τον Ολυμπιακό να δίνει δύο ματς επί Γερμανικού εδάφους, το πρώτο με τη Μπάγερν Μονάχου και το δεύτερο με την Άλμπα Βερολίνου.

Κατά την αναχώρηση της ομάδας από το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, ο Κεστούτις Κεμζούρα μίλησε για το πρώτο παιχνίδι και στάθηκε στην “σκληράδα” των “Βαυαρών”.

Οι δηλώσεις του Κεμζούρα

«Η Μπάγερν είναι μια συγκροτημένη ομάδα. Παίζει σκληρό μπάσκετ, physical. Ίσως να παίζουν απλά, όμως, ο κάθε παίκτης γνωρίζει καλά τον ρόλο του. Συχνά προσπαθούν να περάσουν τη μπάλα στην ρακέτα στον Μονρό. Έχουν το μέγεθος, αλλά έχουν και καλούς σουτέρ, όπως είναι ο Κόπονεν. Επίσης, οι Λο και Λούσιτς είναι πολύ σημαντικοί παίκτες. Οπότε, όπως είπα και πριν η Μπάγερν είναι μια συγκροτημένη καλή ομάδα».

Για την εικόνα με τη Ζαλγκίρις και αν μπορεί να συνεχιστεί: «Θα δούμε, δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Χτες κάναμε μια πολύ καλή προπόνηση και έχουμε και απόψε μία ακόμη. Προσπαθούμε να κάνουμε ξεκάθαρο στους παίκτες το τι ζητάμε από εκείνους. Να παλεύουν και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Θέλουμε physical παιχνίδι με ένταση».

Για τον Γουίλι Ριντ: «Θεωρώ πως ακόμη βελτιώνεται και μας κάνει να νιώθουμε καλά. Αλλά ξέρω πως μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος και το ξέρει και εκείνος. Ελπίζω πως αυτό θα γίνει».

https://www.facebook.com/olympiacosbc/posts/10159323139558289?__xts__[0]=68.ARCH4HWQqmhw12u3xrizNZfdWnO1sPYEFW9tTzo_YF-m9IlPsHXwipIKGi5lHn8fcrYek8ZJVZnMSrRJSQmeMg5PoTRwCj3oFoJRcd86cH2JwAm_rIdfCSZsJiX-slDWBexMEwXi6ZKn16KvGSNMM6UQ9-gU0P0C8ggQQUBWJUUVUAeKGxb1G1RWH_S-ANrk29PrMEGgTsFAkQVJPJJLAcLdl7LYXAeCDq_2ZwlBiTImRuNzry-BzeCVrXIktL3XEfbEhYh8G2dVuT1LZpGF-RDeZdQ7y6iq43bpqQZsqkuJg1bJXDYT9Suaod3LfB_HvtMcB4GG8HpS0Xft_9LQAROfUSJsIdvSMrrXFFaTQStyhdUC7nPJtnHSgsA3fI20XX8Hh7ERy3cMLC_qmBA1Gadv2z2x46q6C-MMb7jAYF-DNiqIudLgI2QjQ5pbjuuKzcYKhX4&__tn__=-R

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις