Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Κεμζούρα: “Ρούμπιτ και Ριντ μπορούν να καλύψουν το κενό του Μιλουτίνοφ”

Ολυμπιακός – Κεμζούρα: “Ρούμπιτ και Ριντ μπορούν να καλύψουν το κενό του Μιλουτίνοφ”
Intime.gr (αρχείο)

Τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κεστούτις Κεμζούρα, πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ισπανία, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Μπαρτσελόνα για την Euroleague.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Μπαρτσελόνα (27.12.2019 / 22:00) για τη 16η αγωνιστική της Euroleague και ο Κεστούτις Κεμζούρα μίλησε για την… ποιότητα των Καταλανών και την απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Χωρίς Μιλουτίνοφ κόντρα στους Καταλανούς

Είναι σημαντική η απουσία του Μιλουτίνοβ, αφού αποτελεί βασικό κομμάτι της ομάδας. Ο Ρούμπιτ και ο Ριντ όμως έχουν την δυνατότητα να ανταποκριθούν”, τόνισε Κεστούτις Κεμζούρα, σχολιάζοντας την απουσία του Σέρβος σέντερ από το ματς στο “Παλάου Μπλαουγκράνα”.

Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες της διοργάνωσης. Διαθέτει ταλέντο και αθλητικά προσόντα, ενώ παίζει καλή άμυνα. Είναι ένας πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς και πρέπει να δείξουμε συνέπεια και στις δύο πλευρές του παρκέ και να κάνουμε λίγα λάθη”, τόνισε στη συνέχεια ο κόουτ του Ολυμπιακού.

Τέλος, σχολίασε για τον Μίροτιτς: “Δεν είναι μόνο ο Μίροτιτς. Θα πρέπει να περιορίσουμε το παιχνίδι του αλλά δεν είναι ο μόνος. Κάθε παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι επικίνδυνος”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις