Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: “Όλοι μιλούν για το πρόβλημα του Σεμέδο, αλλά…”

Ολυμπιακός – Μαρτίνς: “Όλοι μιλούν για το πρόβλημα του Σεμέδο, αλλά…”
ΦΩΤΟ intime

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποθέωσε τον Ρούμπεν Σεμέδο και τόνισε ότι έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα του παρελθόντος, δουλεύοντας πλέον εξαιρετικά στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Σε πορτογαλικά Μέσα μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, με αφορμή τις κλήσεις των παικτών του Ολυμπιακού στην Εθνική Πορτογαλίας και δεν έχασε την ευκαιρία να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές του.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

«Ο Ρούμπεν είχε ένα πρόβλημα παλαιότερα και όλοι μιλούν για αυτό το πρόβλημα. Αλλά, ο Ρούμπεν είναι καλά και δουλεύει πολύ και εξαιρετικά. Θα πρέπει να μιλάμε μόνο για τον επαγγελματία και τον άνθρωπο. Είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη δουλειά του, ενώ προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα. Σε όλους αρέσει στην Ελλάδα, κάνει εξαιρετική δουλειά και θα πρέπει να συνεχίσει έτσι.

Για Σα και Ποντένσε: Πιστεύω ότι στην εθνική μπορούν να παίξουν οι Ποντένσε και Σα. Είναι ένας τερματοφύλακας έτοιμος για το υψηλό επίπεδο, καθώς έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο Ποντένσε δεν έχει φτάσει ακόμη στο περσινό του επίπεδο, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει σύντομα αυτό».

Για το Champions League: «Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Αντιμετωπίζουμε δύο πολύ δυνατές ομάδες , αλλά στο Καραϊσκάκη δεν είναι εύκολο να παίζεις και είναι πιθανό να είσαι εσύ σε μία πολύ καλή ημέρα και όχι ο αντίπαλος. Μπάγερν και Τότεναμ είναι το φαβορί και αν δεν καταφέρουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, τότε θα πάμε για τη συνέχεια στο Europa League».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις