Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Με Φορτούνη και Χασάν κόντρα στην Ξάνθη!

Ολυμπιακός: Με Φορτούνη και Χασάν κόντρα στην Ξάνθη!
ΦΩΤΟ Intime

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με την Ξάνθη στην 22η αγωνιστική της Superleague και σε αυτή βρίσκεται και ο Κώστας Φορτούνης, με τον Αχμέντ Χασάν.

Με 22 παίκτες η αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό (01/02, 19:30, LIVE από το Newsit.gr) παιχνίδι με την Ξάνθη στο “Καραϊσκάκης”, με τον Πέδρο Μαρτίνς να συμπεριλαμβάνει σε αυτή και το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας, Αχμέντ Χασάν.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός γνωρίζει καλά την ομάδα και έτσι δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, αλλά μένει να δούμε αν θα βρεθεί και στον πάγκο τελικά, όπως και ο Κώστας Φορτούνης που μπαίνει σιγά σιγά στην ομάδα μετά την εξάμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

Τέλος της προετοιμασίας του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Super League απέναντι στην Ξάνθη, το Σάββατο 1/2 στις 19:30. Οι Πειραιώτες, προπονήθηκαν για τελευταία φορά στο Ρέντη το απόγευμα της Παρασκευής, με τον Πέδρο Μαρτίνς να καταλήγει στη συνέχεια σε 22 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του αγώνα του Σαββάτου.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σα, Αλέν, Τζολάκης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Μπα, Γκασπάρ, Σισέ, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ξενιτίδης, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Λοβέρα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί, Σουντανί.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις