Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Με πατερίτσες στο ΣΕΦ ο Σπανούλης! [pics]

Ολυμπιακός: Με πατερίτσες στο ΣΕΦ ο Σπανούλης! [pics]
ΦΩΤΟ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Βασίλης Σπανούλης επέστρεψε για πρώτη φορά στο ΣΕΦ μετά το σοβαρό τραυματισμό του, πατώντας παρκέ έστω και με τις πατερίτσες, για να δώσει το “παρών” στην προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έχει επιστρέψει στις προπονήσεις μετά τη διακοπή για το Πάσχα και στο ΣΕΦ βρέθηκε την Πρωτομαγιά και ο Βασίλης Σπανούλης, παρότι δεν μπορεί φυσικά να προπονηθεί.

Μετά το σοβαρό τραυματισμό του και το χειρουργείο, ο αρχηγός των Πειραιωτών αναμένεται να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά ο ίδιος θέλησε να βρεθεί κοντά στην ομάδα και έτσι έκανε την εμφάνισή του με πατερίτσες, δεχόμενος τις ευχές, αλλά και τα… πειράγματα των συμπαικτών του.

Η ενημέρωση από τον Ολυμπιακό

Μετά από ένα μήνα, ο Βασίλης Σπανούλης πάτησε και πάλι… παρκέ!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο οποίος την 1η Απριλίου είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση (είχε υποστεί ρήξη περονιαίου τένοντα), βρέθηκε την Τετάρτη (01/05) στο ΣΕΦ και μάλιστα συμμετείχε στο καθιερωμένο “ζντο” πριν την έναρξή της προπόνησης!

Ο V-Span υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή και σύντομα θα είναι σε θέση να “αποχωριστεί” τις πατερίτσες, ώστε να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις