Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπαρτζώκας: “Πιθανό να αγωνιστεί ο Ποκουσέφσκι! Προοπτική και για του χρόνου ΜακΚίσικ και Μπάικς

Ολυμπιακός – Μπαρτζώκας: “Πιθανό να αγωνιστεί ο Ποκουσέφσκι! Προοπτική και για του χρόνου ΜακΚίσικ και Μπάικς
ΦΩΤΟ intime

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε ενόψει του αγώνα με τη Βιλερμπάν στη Euroleague και αποκάλυψε ότι είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει ακόμη και τον νεαρό Ποκουσέφσκι, λόγω των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Ολυμπιακός: Κακοδαιμονία! Στο νοσοκομείο ο Ρούμπιτ αφήνει την ομάδα με 8 παίκτες

Από εκεί και πέρα σχολίασε και την απόκτηση των ΜακΚίσικ και Μπάικς, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για παίκτες που μπορεί να μείνει στην ομάδα και για την επόμενη σεζόν.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα

Για τη Βιλερμπάν: «Κυρίαρχη ομάδα στη λίγκα της. Είναι μια αθλητική ομάδα, με ένταση, που πιέζει πολύ την μπάλα. Πρέπει να είσαι πολύ συνεπής για να το ελέγξεις αυτό».

Για το πρόγραμμα της Euroleague: «Χάσαμε από την Άλμπα, αλλά κερδίσαμε την ΤΣΣΚΑ. Πάντα πρέπει να κοιτάς τη δική σου ομάδα. Δεν πρέπει να κοιτάς το πρόγραμμα, ή τους αντιπάλους σου. Αποπροσανατολίζεσαι άμα το κάνεις αυτό».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει: «Δεν παίζουν ο Ρούμπιτ και ο Πολ, λόγω ίωσης, καθώς είναι στο νοσοκομείο. Ούτε φυσικά οι ΜακΚίσικ και Μπάικς. Δεν είναι έτοιμος ούτε ο Ρότσεστι. Κάνει προπονήσεις χωρίς επαφές. Πιθανόν να αγωνιστεί ο Ποκουσέφσκι».

Για την απόκτηση των ΜακΚίσικ και Μπάικς: «Καταρχάς -τους αποκτήσαμε- γιατί αριθμητικά χρειαζόμασταν παίκτες. Για να τους επέλεξα, σημαίνει ότι τους πιστεύω. Για τον ΜακΚίσικ έχω παραπάνω από θετική άποψη. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπάικς. Δεν ήθελα να πάρω βιαστική απόφαση. Αυτοί οι παίκτες έχουν προοπτική και για του χρόνου. Είναι καλοί παίκτες».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις