Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπλατ: “Είχαμε μόλις μια προπόνηση πριν την Κύμη”

Ολυμπιακός – Μπλατ: “Είχαμε μόλις μια προπόνηση πριν την Κύμη”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Στις δυσκολίες των συνεχόμενων παιχνιδιών για μία νέα ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και τις δικές του επιλογές για το παιχνίδι στην Κύμη, στάθηκε μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής των “ερυθρολεύκων”, Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Ολυμπιακός κινδύνεψε σοβαρά ακόμη και με την πρώτη του ήττα στο παιχνίδι με την Κύμη για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League και ο Ντέιβιντ Μπλατ δικαιολόγησε το γεγονός, στον ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας που είχε η ομάδα του, πριν το συγκεκριμένο ματς, αλλά και την ανετοιμότητα κάποιων παικτών, όπως ο Βασίλης Σπανούλης, που δεν αγωνίστηκε καθόλου στο ματς.

Οι δηλώσεις του Μπλατ

“Όταν επιστρέφεις από ένα τέτοιο ταξίδι και έχεις μόλις μια προπόνηση πριν το επόμενο παιχνίδι, αναγκαστικά ποντάρεις μόνο στους παίκτες σου που είναι απόλυτα έτοιμοι. Η Κύμη έπαιξε πολύ καλά, είχε μια εβδομάδα προετοιμασίας μπροστά της για να μας αντιμετωπίσει και έκανε πολύ καλή δουλειά.

Εμείς έπρεπε να βγάλουμε με σωστό τρόπο κάποια συστήματα προς το τέλος για να νικήσουμε και το κάναμε. Το θέμα είναι πάντα να έχεις έτοιμους παίκτες για κάθε παιχνίδι. Πλέον, κοιτάμε τα επόμενα ματς».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις