Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπλατ: Έρχεται στην Ελλάδα και προχωρά το σχεδιασμό

Ολυμπιακός – Μπλατ: Έρχεται στην Ελλάδα και προχωρά το σχεδιασμό

Ο Ολυμπιακός έκανε την… υπέρβαση και θα έχει στον πάγκο του για τα επόμενα δυο χρόνια τον Ντέιβιντ Μπλατ. Έρχεται στην Ελλάδα ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός και καταστρώνει τον “ερυθρόλευκο” σχεδιασμό.

Ο Ολυμπιακός βρήκε το νέο του προπονητή και αναμένεται μέσα στην ημέρα να ανακοινώσει τη συμφωνία του με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν οικονομική υπέρβαση για να κάμψουν τις αντιστάσεις του Αμερινανοϊσραηλινού τεχνικού, ο οποίος θα έχει αποδοχές κοντά στις 900.000 ευρώ ετησίως και σημαντικά μπόνους κατάκτησης του πρωταθλήματος ή παρουσίας στο Final Four της Euroleague. Άξιο αναφοράς, πως ο βοηθός του πιθανότατα θα προέρχεται από την Α1.

Ο Μπλατ αναμένεται να έρθει άμεσα στην Ελλάδα για να προχωρήσει το σχεδιασμό του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Το πρώτο του μέλημα θα είναι να κλείσουν οι περιπτώσεις των Σπανούλη, Παπανικολάου και Παπαπέτρου (λήγουν τα συμβόλαια τους). Ο νέος τεχνικός των “ερυθρόλευκων” θα έχει συνομιλία μαζί τους και στη συνέχεια οι παίκτες θα μιλήσουν με τη διοίκηση για το οικονομικό μέρος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και επαφή με τον Βαγγέλη Μάντζαρη, προκειμένου να του προταθεί μείωση αποδοχών.

Την ίδια ώρα είναι άγνωστο αν θα παραμείνει ο Μιλουτίνοφ (θα το καθορίσουν οι Σπερς). Όσον αφορά τον Στρέλνιεκς, πιθανότατα θα συνεχίσει στους Πειραιώτες. Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός θα κινηθεί τόσο στο.. μέτωπο των αποδεσμεύσεων και φυσικά σε αυτό των μετεγγραφών.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις