Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Σφαιρόπουλος αποχαιρέτησε τους παίκτες!

Σφαιρόπουλος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Τις τελευταίες του στιγμές στην ΚΑΕ Ολυμπιακός φαίνεται πως περνάει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος… αποχαιρέτησε την “ερυθρόλευκη” οικογένεια (παίκτες και τεχνικό επιτελείο).

Μετά από τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι έτοιμος να περάσει την πόρτα της εξόδου. Ο Έλληνας τεχνικός παρέθεσε το βράδυ της Δευτέρας (18.06.2018) δείπνο σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο και γνωστοποίησε ότι η συνεργασία του με τους Πειραιώτες δεν θα συνεχιστεί.

Το δείπνο έγινε έτσι σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, κάτι που φάνηκε πιο έντονα στους Έλληνες παίκτες που συνεργάστηκαν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Σφαιρόπουλος θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό, μετά και την συνάντηση που θα έχει με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, κάτι που θα βάλει και επίσημα τους “ερυθρόλευκους” σε διαδικασία ανεύρεσης νέου τεχνικού.

Τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν τους Πειραιώτες σε επαφές με τον Ντέιβιντ Μπλατ. Όσον αφορά τον 51χρονο τεχνικό, φαίνεται πως έχει προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού…

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις