Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αμφίβολος ο Γκιστ! Προπόνηση με Αγγελόπουλους

Γκιστ - Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μπορεί ο θάνατος του Παύλου Γιαννακόπουλου να έχει… καλύψει τα πάντα στο ελληνικό μπάσκετ -και όχι μόνο- αλλά Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν και τις “μάχες” τους για τους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League, με τη σειρά να έχει φτάσει στο 2-1 υπέρ των “πρασίνων”.

Ένα σημαντικό “πονοκέφαλο” έχει ο Παναθηναϊκός ενόψει του game 4 με τον Ολυμπιακό, που θα γίνει την προσεχή Πέμπτη (14.06.2018).

Το “τριφύλλι” μπορεί να στεφθεί και φέτος πρωταθλητής Ελλάδας, σε περίπτωση που κάνει νέο break στο ΣΕΦ, αλλά ο Τσάβι Πασκουάλ δεν ξέρει αν μπορεί να υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στον Τζέιμς Γκιστ.

Ο Ολυμπιακός πήγε για παράπονα στη ΓΑΔΑ!

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ υπέστη ένα διάστρεμμα λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στον τρίτο τελικό του ΟΑΚΑ και την Τρίτη (12.06.2018) δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά, με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι Αγγελόπουλοι στην προπόνηση

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του χωρίς κάποιο πρόβλημα, γνωρίζοντας πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στον αγώνα της Πέμπτης, πέρα από τη νίκη.

Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να παρουσιάσουν και πάλι ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, να κάνουν το 2-2 μέσα στο ΣΕΦ και να πάνε την Κυριακή (17.06.2018) σε έναν τελικό – τίτλου στο ΟΑΚΑ.

Κιμ Τιλί και Δημήτρη Αγραβάνη είναι οι… γνωστοί απόντες για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Άξιο αναφοράς πως οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έδωσαν το “παρών” στη σημερινή προπόνηση, κάτι όμως που έκαναν μέχρι τώρα στους τελικούς, παραμονή του αγώνα.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός μίλησαν για αρκετή ώρα στους παίκτες, χωρίς να γίνει γνωστό το τι ειπώθηκε…

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις