Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 79-65 ΤΕΛΙΚΟ: Ερυθρόλευκος… καταστροφέας! Δεν έδειξε έλεος στο “τριφύλλι”

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 79-65 ΤΕΛΙΚΟ: Ερυθρόλευκος… καταστροφέας! Δεν έδειξε έλεος στο “τριφύλλι”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός έπιασε τρομερή απόδοση μέσα στο ΣΕΦ και νίκησε με μεγάλη ευκολία τον… προβληματικό Παναθηναϊκό (79-65) για τη 16η αγωνιστική της Euroleague.
Οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν ακόμα μέχρι και το +21 αλλά κράτησαν τελικά τη διαφορά των 13 πόντων με την οποία έχασαν στο ΟΑΚΑ, στο ματς του πρώτου γύρου.
Μιλουτίνοφ από… άλλο πλανήτη, με double-double από το ημίχρονο (έφτασε τους 18) και ρεκόρ στα ριμπάουντ (18).
Εκπληκτικοί Πρίντεζης, Παπανικολάου και Στρέλνιεκς.
Ο Καλάθης “ξύπνησε” πολύ αργά – Το… προσπάθησαν Λεκαβίτσιους, Μήτογλου και Αντετοκούνμπο.

Η τεράστια κόντρα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την Euroleague είχε έναν μεγάλο πρωταγωνιστή και… νικητές τους “ερυθρόλευκους” (79-65).

Ο Νικολά Μιλουτίνοφ έδειξε έτοιμος για το NBA και με μια τρομερή εμφάνιση (18 πόντους και 18 ριμπάουντ) κατέστρεψε το “τριφύλλι” και.. ανέβασε τους Πειραιώτες στο 10-6.

Η ομάδα του Πιτίνο απογοήτευσε μέσα στο ΣΕΦ και χρειάστηκε το “ξύπνημα” του Καλάθη στην τελευταία περίοδο για να γλιτώσει ένα πολύ βαρύ σκορ. Το “τριφύλλι” έχασε τη διαφορά των 13 πόντων που είχε νικήσει στο πρώτο ματς και έπεσε στο 7-9.

 

Παρακολουθήσaτε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Για πρώτη φορά δύο Αμερικάνοι προπονητές βρέθηκαν ταυτόχρονα στους πάγκους των δύο «αιωνίων». Για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια και τις τελευταίες αναμετρήσεις Ιβκοβιτς-Ομπράντοβιτς, βρέθηκαν δύο ξένοι σε ντέρμπι «αιωνίων» .

Διαιτητές του αγώνα ήταν ο Γερμανός Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, ο Σέρβος Μιλιβόγε Γιόβτσιτς και ο Σέρβος Μιλιβόγε Γιόβτσιτς και ο Σλοβένος Μίλαν Νέντοβιτς.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις