Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, πράξη δεύτερη! Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάει ο Γιαννακόπουλος στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, πράξη δεύτερη! Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάει ο Γιαννακόπουλος στο ΣΕΦ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (19:00, LIVE από το newsIt.gr) τον Παναθηναϊκό, στον δεύτερο τελικό των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League. Δεν αποκλείεται να δώσει το “παρών” στο ΣΕΦ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (19:00) τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, στον δεύτερο τελικό της Stoiximan.gr Basket League.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα προσπαθήσει να δώσει αξία στο “μπρέικ” της περασμένης Κυριακής στο ΟΑΚΑ και να κάνει το 2-0 στη σειρά, που θα τη φέρει μία ανάσα από την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ. Ο Έλληνας τεχνικός έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, πλην των Τιλί κι Αγραβάνη, οι οποίοι βρίσκονται εδώ και καιρό στα “πιτς”.

“Μπρέικ” στο “μπρέικ”

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πληρώσει τον Ολυμπιακό με το ίδιο νόμισμα. Οι “πράσινοι” θέλουν να “σπάσουν” την έδρα των Πειραιωτών και να κάνουν το 1-1, παίρνοντας πίσω το πλεονέκτημα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, ενώ δεν αποκλείεται στο ΣΕΦ να βρεθεί κι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας του “τριφυλλιού” θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για το αν θα δώσει το “παρών” στο δεύτερο τελικό.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις