Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: “Ζούγκλα, εισβολή οπαδού στα αποδυτήρια”

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: “Ζούγκλα, εισβολή οπαδού στα αποδυτήρια”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μετά το τέλος του τέταρτου τελικού στο ΣΕΦ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, οι “πράσινοι” ανέφεραν ότι ένας “ερυθρόλευκος” οπαδός “μπούκαρε” στα αποδυτήρια κι έβρισε το τεχνικό τιμ του Τσάβι Πασκουάλ. Για “ζούγκλα” κάνουν λόγο οι άνθρωποι του “τριφυλλιού”. Τι γράφει το φύλλο αγώνα.

Γεμάτος ένταση ήταν ο τέταρτος τελικός μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Πέρα από τα επεισόδια μεταξύ των οπαδών των Πειραιωτών και της Αστυνομίας πριν την έναρξη του ντέρμπι, ορισμένα απρόοπτα φαίνεται ότι έγιναν και μετά το τέλος του αγώνα.

“Εισβολή οπαδού στα αποδυτήρια”

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» καταγγέλλουν την εισβολή ενός οπαδού στα αποδυτήριά τους, ο οποίος έβρισε το τεχνικό τιμ του Τσάβι Πασκουάλ και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Οι “πράσινοι” έκαναν ακόμα λόγο για “ζούγκλα” μετά τον τέταρτο τελικό, έχοντας παράπονα από τη φιλοξενία των γηπεδούχων.

Τι γράφει το φύλλο αγώνα

Το φύλλο αγώνα αναφέρει πως υπήρχαν ρίψεις κροτίδων και υβριστικά συνθήματα κατά των Ματ Λοτζέσκι και Γιώργου Βασιλακόπουλου.

Παράλληλα, γίνεται αναφορά σε δύο υπαλλήλους του ΣΕΦ, οι οποίοι πλησίασαν τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού κι έβρισαν τον Μάνο Παπαδόπουλο και το υπόλοιπο προπονητικό τιμ του “τριφυλλιού”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις