Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Παπανικολάου τριετίας! Έμεινε στο λιμάνι κι ο Έλληνας φόργουορντ

Ολυμπιακός: Παπανικολάου τριετίας! Έμεινε στο λιμάνι κι ο Έλληνας φόργουορντ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μετά τον Βασίλη Σπανούλη, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι κράτησαν στο λιμάνι και τον Κώστα Παπανικολάου. Ο Έλληνας φόργουορντ παρέμεινε στον Ολυμπιακό, ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τους “ερυθρόλευκους” για ακόμα τρία χρόνια.

Ο Ολυμπιακός κι ο Κώστας Παπανικολάου θα πορευτούν μαζί για ακόμα τρία χρόνια. Ο Έλληνας φόργουορντ συναντήθηκε με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο και η συνεργασία τους ανανεώθηκε!

Την Τρίτη (3/7), ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Σκινδήλιας συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του παίκτη, με τις δύο πλευρές να μην τα βρίσκουν στο οικονομικό. Διαφορετική εξέλιξη είχε, όμως, το σημερινό (5/7) ραντεβού του Κώστα Παπανικολάου με τους αδερφούς Αγγελόπουλους.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός υποδέχθηκαν στο γραφείο τους τον Κώστα Παπανικολάου και τον ατζέντη του, Γιώργο Σφαιρόπουλο, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα τρία χρόνια.

Μετά τον Βασίλη Σπανούλη, οι Αγγελόπουλοι κράτησαν και τον Παπανικολάου στο λιμάνι, ενώ σειρά παίρνει ο Ιωάννης Παπαπέτρου, η υπόθεση παραμονής του οποίου είναι και η πιο δύσκολη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

https://twitter.com/olympiacosbc/status/1014837386558279680

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις