Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Περιστέρι: Απίστευτη “κατηφόρα” μετά το -19 στο ΣΕΦ!

Ολυμπιακός – Περιστέρι: Απίστευτη “κατηφόρα” μετά το -19 στο ΣΕΦ!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τραγικό τρόπο το παιχνίδι στο ΣΕΦ και βρέθηκε να χάνει ακόμη και με 19 πόντους από το αξιόμαχο Περιστέρι, όμως με μία μυθική αντεπίθεση μέσα σε λίγα λεπτά, οι Πειραιώτες μετέτρεψαν σε “περίπατο” το βαθμολογικό ντέρμπι της Basket League, επικρατώντας με 92-69.

Σε ένα απίθανο παιχνίδι στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός “διέλυσε” με 92-69 το Περιστέρι, αν και βρέθηκε να χάνει ακόμη και με 19 πόντους στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου, μένοντας έτσι μόνος του στη 2η θέση της Basket League με 9 νίκες και μία ήττα, έναντι 8-2 των Περιστεριωτών.

Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους ήταν οι Τουπάν με 17 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και Σπανούλης με 14 πόντους, ενώ μεγάλη συνεισφορά στην ανατροπή είχαν και οι Παπανικολάου, Μιλουτίνοφ και ΛεΝτέι. Πρώτος σκόρερ για τους φιλοξενούμενους, ο Μπεντίλ

Το παιχνίδι

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ έδειχνε “υπνωτισμένη” στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα και οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη, το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο, φθάνοντας ακόμη και στο 19-38 μέσα στην έδρα των Πειραιωτών στο 14′.

Κάπου εκεί, οι “ερυθρόλευκοι” αποφάσισαν να αντιδράσουν και το έκαναν με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Τουπάν και ΛεΝτέι έδωσαν το “σύνθημα”, με τον Κώστα Παπανικολάου να κάνει τη “βρώμικη” δουλειά στην άμυνα και οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα μυθικό σερί 39-12 για το 58-50 στο 25′.

Χωρίς να πάρουν ούτε λεπτό το πόδι από το “γκάζι” μάλιστα, μετέτρεψαν σε περίπατο το ματς, στο υπόλοιπο του αγώνα, φθάνοντας τελικά τη διαφορά ακόμη και στους 23 πόντους, στο τελικό 92-69.

Τα δεκάλεπτα: 16-21, 42-48, 74-58, 92-69

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις