Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Πήρε θέση ο μάνατζερ του Μιλουτίνοφ!

Ολυμπιακός: Πήρε θέση ο μάνατζερ του Μιλουτίνοφ!

Ο μάνατζερ του Νίκολα Μιλουτίνοφ, Γιώργος Δημητρόπουλος, έριξε τους τόνους στο θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα στον πελάτη του και τον Ολυμπιακό.

Με γραπτή του δήλωση, ο Γιώργος Δημητρόπουλος τόνισε ότι η καθυστέρηση πληρωμών είναι παγκόσμιο φαινόμενο και δεν αφορά αποκλειστικά τον Ολυμπιακό, ενώ ξεκαθάρισε ότι εφόσον ο Μιλουτίνοφ παραμείνει στην ομάδα (σ.σ. έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, αλλά τον θέλει η ΤΣΣΚΑ), θα είναι αφοσιωμένος 100% στις υποχρεώσεις του με αυτήν.

Η δήλωσή του

«Ο Μιλουτίνοφ, όπως κάθε άνθρωπος στη γη, έχει δικαίωμα να απαιτεί να πληρώνεται στην ώρα του. Το γεγονός ότι σχεδόν σε όλες τις ελληνικές ομάδες, όπως επίσης και σε μεγάλο αριθμό ομάδων στην Ευρώπη, ανάμεσά τους και ομάδων της Ευρωλίγκας, του Eurocup, του BCL, της ACB, της ιταλικής, της τουρκικής, της ρωσικής λίγκας κλπ., παίκτες μένουν απλήρωτοι ή πληρώνονται με καθυστέρηση εδώ και χρόνια και δεν υψώνουν τη φωνή τους, το γεγονός ότι χιλιάδες υποθέσεις έρχονται ενώπιον των δικαστηρίων ή του BAT, δεν σημαίνει ότι όταν κάποιος απαιτεί να πληρωθεί υπάρχει παρατυπία.

Το να περιορίζουμε ένα παγκόσμιο πρόβλημα σε μια ομάδα είναι αστείο. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που απέχουμε εκατοντάδες χρόνια από το ΝΒΑ. Ο Νίκολα έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον Ολυμπιακό και είναι επιλογή του κλαμπ αν θα μείνει ή όχι. Αν μείνει, θα δώσει το 100%, όπως πάντα, για την ομάδα που τον εμπιστεύτηκε πριν από αρκετά χρόνια, όταν άλλες ομάδες δεν το έκαναν. Είναι τόσο απλό. Το τι θα γίνει μετά, ως ελεύθερος, είναι κάτι που δεν μπορούμε να ξέρουμε σήμερα».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις