Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Πρίντεζης: “Παίζω στην ομάδα που αγαπώ” [vid]

Πρίντεζης

Η Euroleague έκανε… focus στον υπαρχηγό του Ολυμπιακού, Γιώργο Πρίντεζη, που τόνισε πως παίζει στην ομάδα που πραγματικά αγαπάει! “Είναι ο άνθρωπος του τελευταίου δευτερολέπτου” ανέφερε ο Κώστας Παπανικολάου για τον Έλληνα διεθνή φόργουορντ.

Στο μίνι αφιέρωμα της Euroleague για τον Γιώργο Πρίντεζη μίλησαν τόσο ο προπονητής των “ερυθρόλευκων”, Γιάννης Σφαιρόπουλος, όσο και οι Κώστας Παπανικολάου και Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο πρώτος που πήρε τον λόγο ήταν ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος τόνισε πως: “Είναι ο άνθρωπος του τελευταίου δευτερολέπτου καθώς πρωταγωνιστεί σε όλα τα σημαντικά καλάθια της ομάδας”.

Το εγκώμιο του Πρίντεζη έπλεξε και ο Βαγγέλης Μάντζαρης ο οποίος υποστήριξες ότι: “Μαζί με τον Βασίλη είναι οι καλύτεροι παίκτες της ομάδας. Μας βοηθάει να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε τη νοοτροπία μας”.

Απ’ την μεριά του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος χαρακτήρισε τον Έλληνα φόργουορντ τον δεύτερο αρχηγό της ομάδας. “Είναι ο δεύτερος αρχηγός μας. βρίσκεται πολλά χρόνια στην ομάδα και είναι πολύ σημαντικός για μας αφού είναι αυτός πολλές φορές που μας δίνει ώθηση”.

Τέλος, για τον… εαυτό του μίλησε και ο Γιώργος Πρίντεζης ο οποίος είπε χαρακτηριστικά πως: “Παίζω στην ομάδα που πραγματικά αγαπάω. Βρίσκομαι εδώ 15 χρόνια και τη θεωρώ οικογένειά μου. Στον Ολυμπιακό έχω περάσει τις περισσότερες ώρες, τις περισσότερες μέρες της ζωής μου. Ελπίζω να βρεθούμε στο Βελιγράδι”.

https://twitter.com/EuroLeague/status/958328260278063107

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις