Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Πρόταση για Μιλουτίνοφ από ΤΣΣΚΑ!

Μιλουτίνοφ
Intime

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει βάλει στο… μάτι της τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και έκανε την πρώτη της κρούση στον Ολυμπιακό.

Να κάνει δικό της τον Νίκολα Μιλουτίνοφ θέλει να κάνει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η κάτοχος της Euroleague μπήκε σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, καταθέτοντας του την πρόταση της για τον Σέρβο σέντερ.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δέχθηκε την αρνητική πρόταση του Ολυμπιακού, που με τη σειρά του ζήτησε ένα υπέρογκο ποσό, για να παραχωρήσει τον βασικό του σέντερ σε μια ανταγωνίστρια ομάδα.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΚΑΕ Ολυμπιακός μέχρι και το καλοκαίρι του 2020. Το μοναδικό opt-out που υπάρχει σε αυτή τη συμφωνία έχει να κάνει με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι διατηρούν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ (υπάρχει bye-out με 1,2 εκατ. ευρώ, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει διάθεση να γίνει τέτοια κίνηση από την ομάδα του ΝΒΑ).

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΤΣΣΚΑ κατέθεσε προσφορά 500.000 ευρώ για τον Μιλουτίνοφ, με τον Ολυμπιακό να απαιτεί τουλάχιστον 1,2 εκατ. ευρώ. Η ομάδα του Ιτούδη αναμένεται να επανέλθει, προκειμένου να πάρει το “ναι” των αδερφών Αγγελόπουλων.

Να επισημάνουμε ότι ο Ολυμπιακός θέλει να καταθέσει στον Μιλουτίνοφ πρόταση για πρόωρη επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2022 με αυξημένες απολαβές (τη νέα σεζόν θα λάβει περίπου 850 χιλιάδες ευρώ). Την ίδια στιγμή, οι φήμες λένε ότι η ΤΣΣΚΑ προσφέρει στον Σέρβο συμβόλαιο 2 εκατομμύρια το χρόνο!

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις