Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: Με Σπανούλη για την παραμονή στην κορυφή

Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο κατάμεστο ΣΕΦ τη Ρεάλ Μαδρίτης, με στόχο την 5η σερί νίκη του στην Euroleague που θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (21:00, NewsIt.gr, Novasports 2HD). Πρώτος φετινός αγώνας του Σπανούλη στη διοργάνωση!

Με τον Βασίλη Σπανούλη να κάνει το φετινό του ντεμπούτο στην Euroleague, ο Ολυμπιακιός υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η 11η αγωνιστική της Euroleague βρίσκει τον Ολυμπιακό σταθερά στην κορυφή (8-2) και να έχει 4 σερί νίκες -οι 3 μακριά από την έδρα του- μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν να υπερασπιστούν πάση θυσία το ΣΕΦ στη “μάχη” με τη Ρεάλ Μαδρίτης και να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνανα, παρέα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πέρα από τον Βασίλη Σπανούλη, στους ευρωπαϊκούς αγώνες Ολυμπιακού επιστρέφει ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Δημήτρης Αγραβάνης, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Η “βασίλισσα” μετρά 5 νίκες και 5 ήττες μέχρι στιγμής και ταλαιπωρείται από τραυματισμούς. Ο Πάμπλο Λάσο δεν υπολογίζει σίγουρα στους Γιουλ, Ράντολφ, Αγιόν και Κούζμιτς, στην αποστολή επιστρέφει ο Τέιλορ, ενώ την ομάδα ακολούθησε ο Ρούντι Φερνάντεθ, που έχει ενοχλήσεις στη φτέρνα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία) και Εμίν Μόγκουλκοτς (Τουρκία).

Το πρόγραμμα της Παρασκευής για την 11η αγωνιστική της Euroleague

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 21:00 Novasports 2HD

Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-Αναντολού Εφές (Τουρκία)

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις