Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Σφαιρόπουλος: “Φοβηθήκαμε να κερδίσουμε”

Ολυμπιακός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και έχασε από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, εξαιτίας κάποιων βιαστικών επιθέσεων στις αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου, όπως σημείωσε μετά το τέλος του ματς και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στα λάθη τις ομάδας του στο τέταρτο δεκάλεπτο, ως αιτίες για την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και ζήτησε την ανασύνταξη όλων για να διεκδικήσουν νέα νίκη στο ΟΑΚΑ.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου

«Πιστεύω ότι σήμερα χάσαμε μία ευκαιρία για να κερδίσουμε αυτό το ματς από την ολιγωρία κυρίως στις αρχές της τέταρτης περιόδου. Δεν επηρεαστήκαμε στην αρχή από την άμυνα ζώνης του Παναθηναϊκού. Παίξαμε πολύ καλά απέναντί της, αλλά στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου βιαζόμασταν να τελειώσουμε κάποιες φάσεις. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να βρούμε σκορ, παρά την καλή μας άμυνα. Κάναμε μία ύστατη προσπάθεια στο τέλος με πολλά γκαρντ, τα καταφέραμε. Στο τέλος ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, αλλά σαν να φοβηθήκαμε να κερδίσουμε. Έγινε το 1-1 και πρέπει να ανασυνταχθούμε για το τρίτο ματς στο ΟΑΚΑ».

Για το νέο διπλό στη σειρά: «Λογικό είναι αυτό. Όποιος παίζει στην έδρα του, έχει την πίεση του αποτελέσματος. Φάνηκε και σε εμάς αυτό σήμερα. Φαινόταν σαν να φοβηθήκαμε να κερδίσουμε. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, πολλές βολές και δεχθήκαμε εύκολους πόντους που έκριναν το παιχνίδι».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις