Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Στρέλνιεκς: “Σε λίγο καιρό θα βρω το ρυθμό μου”

Ολυμπιακός – Στρέλνιεκς: “Σε λίγο καιρό θα βρω το ρυθμό μου”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Για την κατάσταση της υγείας του μετά τον τραυματισμό στο πόδι, αλλά και τα άσχημα αποτελέσματα του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, μίλησε ο Γιάνις Στρέλνιεκς και τόνισε τις δυσκολίες του αγώνα με τη Μπάγερν στο Μόναχο.

Μετά τη νέα ήττα από τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός ψάχνει μία νίκη για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και ο Γιάνις Στρέλνιεκς έδειξε σίγουρος ότι αυτά θα έρθουν.

Ο Λετονός γκαρντ μίλησε στον ΣΠΟΡΦΜ και για την κατάσταση της υγείας του μετά τον τραυματισμό και υποστήριξε ότι απομένει μόνο να βρει ρυθμό για να επιστρέψει στο 100% των δυνατοτήτων του.

Οι δηλώσεις του Στρέλνιεκς

«Νιώθω πάρα πολύ καλά μετά τον μυϊκό τραυματισμό. Πιστεύω πως σε λίγο καιρό θα έχω βρει τον ρυθμό μου και θα είμαι στην κατάσταση που θέλω και εγώ αλλά και η ομάδα».

Για την πίεση και την κριτική: «Αυτά είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Είμαστε μια ομάδα η οποία δουλεύει σκληρά και καθημερινά. Μας λείπουν τα αποτελέσματα, όμως πιστεύουμε ότι θα έρθουν και αυτά».

Για την Μπάγερν: «Έχω παίξει πολλές φορές εδώ. Η Μπάγερν παίρνει ενέργεια από τον κόσμο της και είναι ομάδα που συμπεριφέρεται καλύτερα εντός παρά εκτός έδρας. Εμείς δεν πρέπει να κάνουμε λάθη, χρειάζεται να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, να παίξουμε καλή άμυνα και πιστεύω πως έτσι θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις