Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Θα ζητήσουμε την αποβολή του Παναθηναϊκού και του Γιαννακόπουλου από την Euroleague”

Ολυμπιακός: “Θα ζητήσουμε την αποβολή του Παναθηναϊκού και του Γιαννακόπουλου από την Euroleague”
ΦΩΤΟ eurokinissi

– Τα όσα γράφτηκαν στο “Φύλλο Αγώνα” του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός δεν έφεραν μόνο την αντίδραση της Euroleague
– Η “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ πήρε επίσημη θέση στους ισχυρισμούς του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για τους διαιτητές του αγώνα
– Ο Ολυμπιακός ζητά την αποβολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από την Euroleague αλλά και του “συκοφάντη Γιαννακόπουλου”

Το… τρίτο ημίχρονο του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει πολύ “ψωμί” μετά και τα όσα γράφτηκαν στο Φύλο Αγώνα.

Συγκεκριμένα, οι τρεις διαιτητές του αγώνα του ΟΑΚΑ (ο Ισπανός Πέρεθ, ο Πολωνός Ζαμοϊσκι και ο Ιταλός ο Πατέρνικο) ανέφεραν πως “στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μας πλησίασε και μας είπε: “ Γνωρίζουμε και έχουμε στοιχεία ότι παίζετε στοίχημα. Ο Ισπανός διαιτητής είναι δίκαιος. Ο Πολωνός και ο Ιταλός έχουν ποντάρει 20 χιλιάδες. θα το μεταφέρουμε στον Μπερτομέου και στον Στοκς”.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Βόμβα» με καταγγελίες χρηματισμού των διαιτητών! «Καίει» τον Γιαννακόπουλο το φύλλο αγώνα

Η διοργανώτρια αρχή είναι αποφασισμένη να εξετάσει αν ισχύουν τα όσα γράφτηκαν από τους τρεις διαιτητές και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει από τον αρμόδιο δικαστή τι ακριβώς διαδραματίστηκε, ενώ θα οριστούν και οι πιθανές ποινές.

Την ίδια ώρα όμως, η ΚΑΕ Ολυμπιακός πήρε το Σάββατο (10.11.2018) επίσημη θέση για τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς τονίζοντας πως θα προσφύγει στα δικαστήρια, ενώ ενημέρωσε πως θα ζητήσει “… την άμεση αναβίωση των ποινών που έχουν επιβληθεί στον καθ’ έξιν υπότροπο Δ. Γιαννακόπουλο και την αποβολή του ίδιου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός από τη διοργάνωση”.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

“Η χθεσινή επίσημη τοποθέτηση του Δ. Γιαννακόπουλου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός περί δήθεν απόπειρας χρηματισμού των διαιτητών της Euroleague κ.κ. Paternico και Zamojski από την ομάδα μας, ξεπερνά κάθε όριο ψευδολογίας και συκοφαντίας.

Από την πλευρά μας, δηλώνουμε ότι θα προβούμε άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας και της πεντακάθαρης δημόσιας εικόνας της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, προσφεύγοντας ενώπιον των Ελληνικών τακτικών δικαστηρίων και των εισαγγελικών αρχών.

Πέραν τούτων, μέσω επιστολής που πρόκειται να σταλεί στον κ. Bertomeu και της υποβολής καταγγελίας ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή της Euroleague, θα ζητήσουμε την άμεση αναβίωση των ποινών που έχουν επιβληθεί στον καθ’ έξιν υπότροπο Δ. Γιαννακόπουλο και την αποβολή του ίδιου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός από τη διοργάνωση, σύμφωνα με τις σαφείς διατάξεις του Καταστατικού και του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague.

Η παραδειγματική πειθαρχική και ποινική τιμωρία του χυδαίου συκοφάντη Δ. Γιαννακόπουλου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός είναι πλέον μονόδρομος”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις