Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Θέλει Παπανικολάου η Αρμάνι – Παίζει του Ουαναμέικερ

Ολυμπιακός: Θέλει Παπανικολάου η Αρμάνι – Παίζει του Ουαναμέικερ

Στο στόχαστρο της Αρμάνι Μιλάνο φέρεται να είναι ο Κώστας Παπανικολάου, την ώρα που ο Ολυμπιακός εξετάζει διάφορες περιπτώσεις παικτών από το πάνω… ράφι για την ενίσχυση της περιφερειακής του γραμμής.

Σύμφωνα με το pianetabasket.com, ο Κώστας Παπανικολάου εξετάζεται από την Αρμάνι Μιλάνο. Οι Ιταλοί θέλουν να ενισχυθούν στο “3” κι η έλευση του Χρήστου Σταυρόπουλου στη θέση του GM τους οδηγεί στην περίπτωση του Έλληνα φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Να σημειωθεί, βέβαια, ότι ο 28χρονος άσος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2021 και οι «ερυθρόλευκοι» δεν μοιάζουν διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν.

Στο μεταξύ, ο Μπραντ Ουαναμέικερ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ευρώπη και δημοσιεύματα από την Ευρώπη βάζουν τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα, ενώ το όνομα του παίζει ακόμα για τους Πειραιώτες, οι οποίοι ψάχνουν ένα «δυνατό» όνομα για την περιφέρειά, αλλά και για τις Αρμάνι Μιλάνο και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Ουαναμέικερ μέτρησε φέτος 3,9 πόντους, 1,6 ασίστ και 1,1 ριμπάουντ μ.ο με τους Σέλτικς, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Φενέρμπαχτσε, Νταρουσάφακα, Μπάμπεργκ, Πιστόια και Λιμόζ.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις