Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Βαλένθια: Ο Σπανούλης έβγαλε το… καπέλο στον Κεμζούρα!

Ολυμπιακός – Βαλένθια: Ο Σπανούλης έβγαλε το… καπέλο στον Κεμζούρα!
ΦΩΤΟ intime

Ο Βασίλης Σπανούλης είχε κάποια κολακευτικά σχόλια για τον Κεστούτις Κεμζούρα, μετά την εντυπωσιακή νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε… στόματα με την εμφάνιση του κόντρα στη Βαλένθια κι έδειξε πως κανείς δεν μπορεί να τον ξεγράφει από τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague έστω κι αν το εμπόδιο της Ισπανικής ομάδας είναι μικρό.

Ο Βασίλης Σπανούλης πρωταγωνίστησε της “ερυθρόλευκης” νίκης κι επέλεξε να κάνει κάποια κολακευτικά σχόλια για τον Κεστούτις Κεμζούρα, που ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού μετά το “διαζύγιο” με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Μιλώντας στο flash interview της αναμέτρησης στην κάμερα της NOVA , ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε: “Παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ. Ο κόουτς Κεμζούρα έκανε σπουδαία δουλειά, μας κράτησε ενωμένους. Προσπάθησε να περάσει τη φιλοσοφία του. Όλοι θέλουμε να παίζουμε το ίδιο και να φέρνουμε αποτελέσματα, όπως τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό. Εκτελέσαμε το πλάνο του και τα καταφέραμε”.

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να συνεχίσει να παίζει το ίδιο καλά και στα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού, ο “V-Span” αποκρίθηκε: “Απολαμβάνω το μπάσκετ και τις ευθύνες. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου. Ο κόουτς Κεμζούρα με εμπιστεύτηκε και θέλησα να βοηθήσω το σύνολό μας να κερδίσει”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις