Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις: Παράπονα Γιασικεβίτσιους! “Σίγουρα δεν ήταν 50-50 αυτό το πράγμα”

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις: Παράπονα Γιασικεβίτσιους! “Σίγουρα δεν ήταν 50-50 αυτό το πράγμα”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Τα παράπονα του για τη διαιτησία στην αρχή του δεύτερου αγώνα της Ζαλγκίρις με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ εξέφρασε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. “Σίγουρα δεν ήταν 50-50 αυτό το πράγμα”, τόνισε ο Λιθουανός τεχνικός.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φρόντισε να ρίξει το “καρφί” του για τη διαιτησία του δεύτερου αγώνα της Ζαλγκίρις με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για τα πλέι οφ της Euroleague. Ο Λιθουανός τεχνικός είχε παράπονα από τους ρέφερι για τα σφυρίγματα τους στο ξεκίνημα της αναμέτρησης.

“Μπορώ να πω ότι τα φάουλ ήταν 7-2 και οι βολές 11-0, κι αυτό πήρε μακριά την επιθετικότητα από τους παίκτες μας. Πιστεύω ότι στην αρχή δεν είχαμε τον σεβασμό, τον οποίο ζητήσαμε. Σίγουρα δεν ήταν 50-50 αυτό το πράγμα. Μετά σίγουρα ήταν ένας πόλεμος. Ο Ολυμπιακός έψαχνε απεγνωσμένα τη νίκη και στο τέλος πρέπει να του δοθούν συγχαρητήρια γιατί έβαλε τρία μεγάλα σουτ. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι, αλλά ήταν μεγάλα σουτ, όπως και να το κάνουνε”, δήλωσε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στο ξεκίνημα της Συνέντευξης Τύπου.

“Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία για την ομάδα μου. Την κρατάμε και συνεχίζουμε στη σειρά. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τα 13 αμυντικά ριμπάουντ που χάσαμε. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί πάλι”, πρόσθεσε.

“Πρέπει οι παίκτες μου να μάθουν από τον τρόπο που ο Ολυμπιακός έπαιξε. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στα παιχνίδια στο Κάουνας. Σε κάθε παιχνίδι καταλαβαίνεις τι γίνεται. Δεν είναι μόνο το μπάσκετ. Υπάρχουν και άλλα πράγματα. Πρέπει να είσαι ψύχραιμος και συγκεντρωμένος για 40′ και να συνεχίζεις να παλεύεις. Χάσαμε για κάποια λεπτά την συγκέντρωσή μας. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν τα ματς. Θα είναι σπουδαίο στο άμεσο μέλλον οι παίκτες μου να μάθουν από αυτό το ματς”, συμπλήρωσε ο “Σάρας”.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις