Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Ζενίτ: Την ίδια αποφασιστικότητα θέλει να δει ο Κεμζούρα

Ολυμπιακός – Ζενίτ: Την ίδια αποφασιστικότητα θέλει να δει ο Κεμζούρα
Intime

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για το επερχόμενο ματς με τη Ζενίτ στην Euroleague (18.10.2019 / 21:30) τόνισε πως περιμένει να δει από τους παίκτες του την ίδια αποφασιστικότητα που παρουσίασαν κόντρα στη Βαλένθια και στάθηκε στην εφαρμογή του επιθετικού πλάνου των “ερυθρόλευκων” κόντρα σε μια… επιθετική άμυνα.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ενόψει του Ολυμπιακός – Ζενίτ, αναφέρθηκε στα… δυνατά χαρτιά των Ρώσων και αναφέρθηκε στο ποιο θα είναι κατά την άποψη του το “κλειδί” για την νίκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λιθουανός κόουτς του Ολυμπιακού μίλησε…

Για την Ζενίτ: «Η Ζενίτ είναι μια ομάδα που παίζει σκληρό, αθλητικό και έντονο μπάσκετ. Προσπαθούν να πετύχουν κλεψίματα στην άμυνα τους, να εκμεταλλευτούν τις κακές επιθέσεις του αντιπάλου και να τρέξουν στον αιφνιδιασμό. Επιθετικά είναι πολύ δυνατοί στην ρακέτα με τον Αγιόν και τον Τόμας. Επίσης διαθέτουν τον Χόλινς που είναι ένας εξαιρετικός σουτέρ, ενώ παίζουν πολύ καλά το pick and roll με τους Ρενφρόε και Αλμπισί».

Ολυμπιακός – Ζενίτ: Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζουν την… πρωτάρα της Euroleague

Για το που θα κριθεί το αυριανό παιχνίδι: «Το κλειδί στο αυριανό παιχνίδι είναι το κατά πόσο εμείς θα μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το επιθετικό μας πλάνο απέναντι σε μια εξίσου επιθετική άμυνα. Το αποτέλεσμα θα κριθεί στο πως θα κυκλοφορήσουμε την μπάλα και πως θα αναπτυχθούμε στην επίθεση. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι δεύτερες ευκαιρίες με τα επιθετικά ριμπάουντ».

Για το πώς νιώθει για το δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο του Ολυμπιακού: «Δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά συγκέντρωση στο παιχνίδι εκ μέρους μου. Θέλω και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για όλες τις καταστάσεις. Περιμένω να υπάρχει μεγαλύτερη συνεννόηση ανάμεσα μας καθώς αυτή την φορά είχαμε αρκετό χρόνο να προετοιμαστούμε. Πρέπει να δείξουμε την ίδια αποφασιστικότητα με την Βαλένθια. Είναι μια πρόκληση για εμάς αυτός ο αντίπαλος, για το πώς θα ανταποκριθούμε».

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις