Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Οριστικό! Στον Παναθηναϊκό ο Παπαπέτρου

Οριστικό! Στον Παναθηναϊκό ο Παπαπέτρου
ΦΩΤΟ eurokinissi

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Η πλευρά του Έλληνα φόργουορντ είπε το “ναι” στην πρόταση του “τριφυλλιού”.

Μόνο η ανακοίνωση απομένει, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας φόργουορντ απάντησε θετικά στην πρόταση του “τριφυλλιού” και μετά από μία πενταετία στον Ολυμπιακό αλλάζει στρατόπεδο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης (10/7) με τον ατζέντη του Παπαπέτρου, Νίκο Λώτσο, και συμφώνησαν με συνοπτικές διαδικασίες για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο 24χρονος άσος αποτελεί τη δεύτερη φετινή μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού, μετά την απόκτηση του Στεφάν Λάσμε. Με την προσθήκη του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός ισχυροποιεί τον ελληνικό κορμό του, αποδυναμώνοντας αυτόν των Πειραιωτών.

Πλέον οι “πράσινοι” στρέφουν την προσοχή τους στην υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Νίκου Παππά, καθώς και στην απόκτηση ακόμα δύο παικτών, ενός πάουερ φόργουορντ αλλά κι ενός παίκτη που θα αγωνίζεται στις θέσεις “2” και “3”.

 

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις