Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Όταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήθελε να φέρει τον Τζόρνταν! [vid]

Όταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήθελε να φέρει τον Τζόρνταν! [vid]

Η είδηση του θανάτου του Παύλου Γιαννακόπουλου κυριαρχεί στα αθλητικά Μέσα -και όχι μόνο- με το κανάλι της NOVA να φέρνει στην… επιφάνεια μια ιστορική συνέντευξη που είχε δώσει ο ιστορικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος είχε φιλοξενηθεί από τον Λάμπη Ταγματάρχη σε τηλεοπτική εκπομπή της Nova, λίγους μήνες μετά την δεύτερη αποχώρηση του Μάικλ Τζόρνταν από την ενεργό δράση.

Σε αυτή του τη συνέντευξη (1999), ο ιστορικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε πως ήθελε να φέρει τον Μάικλ Τζόρνταν στην Ελλάδα, έστω για έναν αγώνα και πως τα έσοδα θα τα έδινε για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

“Όταν ο Τζόρνταν αποφάσισε να φύγει, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν αν θα μπορούσα και αν είχα τη δυνατότητα, όχι την οικονομική, να επικοινωνήσω μαζί του και να τον φέρω να παίξει σε έναν αγώνα του Παναθηναϊκού. Και τα έσοδα από αυτό το ματς θα τα έδινα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Πραγματικά θα ήταν κάτι, μια μικρή προσφορά σε αυτούς τους ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και έρχονται με κρύο, με βροχή και χιόνια να παρακολουθήσουν τον Παναθηναϊκό» είχε αναφέρει αρχικά ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Και συνέχισε: «Δεν πιστεύω ότι μπορεί ποτέ να έρθει. Οι αθλητές αυτοί δεν φεύγουν από την χώρα τους. Μακάρι να μπορούσα να το κάνω. Θα ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της αθλητικής μου ζωής!” είχε τονίσει σχετικά.

ΠΗΓΗ video: sdna.gr

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις