Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Παίκτης του ΟΦΗ έσωσε 68χρονο που έπαθε εγκεφαλικό!

Παίκτης του ΟΦΗ έσωσε 68χρονο που έπαθε εγκεφαλικό!
facebook.com/psakgreece

Η έγκαιρη και ψύχραιμη παρέμβαση του σέντερ της ομάδας του ΟΦΗ, Λεωνίδα Μπουμπάρη, ήταν αυτή που σταθεροποίησε την κατάσταση του 68χρονου επιβάτη πλοίου.

Το περιστατικό έγινε το βράδυ της Κυριακής (12.01.2020) στο πλοίο της γραμμής Πειραιάς – Ηράκλειο. Σύμφωνα όσα έγιναν γνωστά, κατά την επιστροφή της αποστολής της μπασκετικής ομάδας των Κρητικών (μετά το παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό), ένας επιβάτης του πλοίου ηλικίας 68 ετών υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Όπως αναφέρει το Cretalive.gr, το πλοίο είχε ήδη αποπλεύσει με προορισμό την Κρήτη και ήταν αδύνατο να επιστρέψει στον Πειραιά, με τη ζωή του άτυχου άνδρα να βρίσκεται σε κίνδυνο. Για καλή του τύχη, η έγκαιρη και ψύχραιμη παρέμβαση του σέντερ της ομάδας του ΟΦΗ, Λεωνίδα Μπουμπάρη (φοιτητής Ιατρικής) ήταν καθοριστική.

Ο Λεωνίδας Μπουμπάρης κατάφερε να σταθεροποιήσει την κατάσταση του 68χρονου άνδρα, έχοντας και τη βοήθεια μίας αθλήτριας της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ, Δήμητρας Κατερίνη που επίσης σπουδάζει στην Ιατρική.

Με την κατάστασή του πια να έχει σταθεροποιηθεί, ο άνδρας επέστρεψε με το ίδιο πλοίο και κατά την άφιξή του στον Πειραιά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον περίμενε στο λιμάνι.

“Πολλά «μπράβο» στον Λεωνίδα Μπουμπάρη του ΟΦΗ, ο οποίος έσωσε τη ζωή ενός 68χρονου επιβάτη πλοίου από εγκεφαλικό” αναφέρει σε ποστάρισμα του ο ΠΣΑΚ.

Πληροφορίες: Cretalive.gr

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις