Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Παίρνει σέντερ η ΑΕΚ! “Κλείνει” Εμπάκουε – video

Παίρνει σέντερ η ΑΕΚ! “Κλείνει” Εμπάκουε – video
@unicajaCB

Ο Τρέβορ Εμπάκουε αναμένεται να είναι ο παίκτης που θα ενισχύσει την front line της ΑΕΚ στα πλέι οφ της Basket League.

Η ΑΕΚ προσπαθεί να ενισχυθεί στους… ψηλούς (σ.σ. ο Βασίλης Καββαδάς υπέστη υποτροπή στη γάμπα και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν) και να δώσει.. ανάσες στον Χάντερ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες κινείται για την απόκτηση του Τρέβορ Εμπάκουε.

Ο 30χρονος Αμερικανός σέντερ (2,07μ.) βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΑΕΚ και αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα μέσα στην προσεχή εβδομάδα, μετά τον επικείμενο αποκλεισμό της ομάδας του στην Ιαπωνία.

ΑΕΚ – Αγγελόπουλος: «Χτίζουμε το κάστρο μας για να γιγαντωθούμε στην Ευρώπη»

Ο Εμπάκουε θα πάρει τη θέση του Μάλκολμ Γκρίφιν στην εξάδα των ξένων των “κιτρινόμαυρων”. Ο Λούκα Μπάνκι είχε συνεργαστεί μαζί του, φέρνοντάς τον στην Τορίνο το 2017. Ο Αμερικανός σέντερ έχει εμπειρία από Euroleague αγωνιζόμενος στη Μακάμπι τη σεζόν 2015/16 και έχοντας 6,9 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1,2 ασίστ και 1,2 τάπες σε 24:49 κατά μέσο όρο.

Η φετινή σεζόν τον βρήκε στο ξεκίνημα της στο γερμανικό πρωτάθλημα και την Λούντβιγκσμπουργκ έχοντας 9,2 πόντους και 7,2 ριμπάουντ ανά αγώνα και 5,5 πόντους με 5,5 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 0,8 τάπες κατά μέσο όρο στο Basketball Champions League. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Οζάκα έχοντας 9 πόντους και 9 ριμπάουντ σε 26 λεπτά ανά αγώνα.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις