Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Τη μετάθεση του αγώνα ζήτησε η Αστυνομία!

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ για τη Stoiximan.gr Basket League, συμπίπτει με την τελευταία προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και για το λόγο αυτό, η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε την αναβολή του.

Τη μετάθεση του αγώνα μπάσκετ της Α1 ανδρών Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (11/5, 20:00) αιτήθηκε με έγγραφό της προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, η αστυνομία, προς αποφυγή επεισοδίων.

Λόγω της προγραμματισμένης προπόνησης της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (12/5, 20:30), η ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε τον κ. Βασιλειάδη, για τον κίνδυνο που ελλοχεύει σε περίπτωση ταυτόχρονης παρουσίας φιλάθλων του Παναθηναϊκού και της αποστολής του ΠΑΟΚ στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου.

Η ΕΣΑΚΕ, πάντως, εξέφρασε από την πλευρά της, αδυναμία ως προς την εύρεση νέας ημερομηνίας διεξαγωγής της αναμέτρησης Παναθηναϊκός-ΑΕΚ για την 26η αγωνιστική, αφού τον Ιούνιο υπάρχουν και παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις