Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: “Αιχμές” Πιτίνο για Πασκουάλ! “Ύποπτη η φυσική κατάσταση των παικτών” – video

Παναθηναϊκός: “Αιχμές” Πιτίνο για Πασκουάλ! “Ύποπτη η φυσική κατάσταση των παικτών” – video
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα της Μπάγερν μονάχου στο ΟΑΚΑ, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον προπονητή των “πρασίνων”, Ρικ Πιτίνο, να αφήσει ξανά “αιχμές” για την περίοδο του Τσάβι Πασκουάλ στην ομάδα του Τριφυλλιού.

Κατά της άμυνας με αλλαγές που εφάρμοζε ο Τσάβι Πασκουάλ στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο διάδοχός του στον “πράσινο” πάγκο, Ρικ Πιτίνο, ο οποίος άφησε υπόνοιες και για τη φυσική κατάσταση των παικτών, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Οι δηλώσεις του Πιτίνο

«Κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα αλλά και στον Ουίλιαμς και έτσι πήραμε το παιχνίδι. Είναι από τα παιχνίδια που χρειαζόμαστε κάποιες φορές. Σίγουρα μετρούν οι τραυματισμοί και το γεγονός πως ο Παπαπέτρου έπρεπε να παίξει σχεδόν όλο το παιχνίδι στο «3». Είναι ύποπτη η φυσική μας κατάσταση και φαίνεται τώρα που παίζουμε με δύο παίκτες λιγότερους. Είμαι ένας προπονητής που μου αρέσει το πρες και το τρέξιμο. Δεν θέλω άμυνα με αλλαγές. Εάν έπρεπε να βάλω μετρητή σε ένα πράγμα που θα ήθελα να δω σε καλύτερη μορφή, αυτό είναι η προετοιμασία μας.

Είμαι προπονητής που θέλω να βλέπω πίεση και τρέξιμο. Ήμασταν συνηθισμένοι να κάνουμε αλλαγές στην άμυνα γιατί δεν ήμασταν σε καλή φυσική κατάσταση. Θα εργαστούμε λίγο περισσότερο για τη φυσική μας κατάσταση, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη».

https://twitter.com/EuroLeague/status/1083105686853246977

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις