Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Άκαρπη επαφή Γιαννακόπουλου με Μπερτομέου

Παναθηναϊκός - Γιαννακόπουλος

Μπορεί οι σχέσεις του Παναθηναϊκού με την Euroleague να βρίσκονται πλέον σε τραγικό σημείο, αλλά φαίνεται πως υπήρξε επικοινωνία της οικογένειας Γιαννακόπουλου με τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Πιο συγκεκριμένα, τα δημοσιεύματα που έχουν προκύψει αναφέρουν πως η οικογένεια Γιαννακόπουλου συζήτησε με τον Τζόρντι Μπερτομέου, με σκοπό να πέσουν οι τόνοι και να βρεθεί λύση.. παραμονής του Παναθηναϊκού στην Euroleague.

Η επικοινωνία αυτή -στην οποία συμμετείχε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μάνος Παπαδόπουλος, φέρεται πως έγινε πριν τη δήλωση που έκαναν οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Η πλευρά της οικογένειας Γιαννακόπουλου έκανε ξεκάθαρο πως πρέπει να λυθούν τα ζητήματα που έχουν προκύψει, διαφορετικά ο Παναθηναϊκός θα αποχωρήσει από την διοργάνωση. Ο Τζόρντι Μπερτομέου απ’ την μεριά του απάντησε πως τώρα δεν μπορεί να γίνει κάτι και πως πρέπει να περιμένουν μετά το Final Four.

Η επαφή αυτή δεν απέδωσε καρπούς, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η κοινή δήλωση, στην οποία προχώρησαν οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος, ωστόσο περισσότερες εξελίξεις αναμένονται μετά το φάιναλ φορ του Βελιγραδίου (18-20/5), όπου έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με παράγοντες άλλων ομάδων της διοργάνωσης.

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις