Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”! Οι ομάδες που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”! Οι ομάδες που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Όπως ήταν εδώ και μέρες γνωστό, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα διοργανώσει ένα τουρνουά στη μνήμη του του ιστορικού ηγέτη του συλλόγου, Παύλου Γιαννακόπουλου

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” που θεσπίζεται από τη φετινή σεζόν και θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, το διήμερο 27-28/9.

Οι “πράσινοι” ήταν σε διαρκείς επαφές με ομάδες της Euroleague και τελικά συμφώνησαν με τις Φενέρμπαχτσε, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Χίμκι.

Η ανακοίνωση του “τριφυλλιού”

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη διοργάνωση ενός σπουδαίου διεθνούς τουρνουά με τη συμμετοχή κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων εις μνήμην του ιστορικού ηγέτη του συλλόγου, του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου.

Συγκεκριμένα, το διήμερο 27-28 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το πρώτο διεθνές τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, στο πλαίσιο του οποίου ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Φενέρμπαχτσε και την Χίμκι.

Πρόκειται για έναν θεσμό που θα θεσπιστεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αρχής γενομένης από φέτος με μεγάλες ομάδες να έρχονται κάθε χρόνο στην Αθήνα προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του εμβληματικού παράγοντα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.”

Μπάσκετ Τελευταίες ειδήσεις